SCOPE 10

Welkom bij WattWorkx Service B.V.

Wat is een SCIOS SCOPE 10 ?

SCIOS Scope 10 is een certificeringsregeling voor de veiligheid van technische installaties. Het is een essentiële stap voor bedrijven om te voldoen aan de wettelijke eisen en om de veiligheid van hun werkomgeving te waarborgen. 

Scope 10 uitvoering

  • Inspectie: Onze derden partij van ervaren technici voert grondige inspecties uit volgens de Scope 10-richtlijnen. We identificeren potentiële risico’s en bieden oplossingen om ervoor te zorgen dat uw installaties aan alle vereisten voldoen. Zowel visueel als met een thermografische camera indien nodig.

  • Rapportage: Na elke inspectie leveren we een gedetailleerd rapport die alle bevindingen en aanbevelingen bevatten. Deze rapporten zijn essentieel voor het bewijs van naleving en voor het plannen van eventuele noodzakelijke reparaties of upgrades.

  • Advies en Ondersteuning: Ons deskundige team staat altijd klaar om advies te geven en ondersteuning te bieden bij alle aspecten van Scope 10. Of het nu gaat om interpretatie van de richtlijnen, technisch advies of hulp bij het implementeren van vereiste maatregelen, wij zijn er om te helpen.

Voorbereiding Scope 10 inspectie.

Voorafgaand aan de inspectie wordt een inspectieplan geschreven door het inspectiebedrijf. Hierin wordt de omvang van de inspectie beschreven. Hieronder worden de te inspecteren onderdelen toegelicht.

Scope 10 keuring rapport

Na afloop van de EBI wordt een rapportage opgesteld door een inspecteur. In de rapportage worden bevindingen van de inspectie vermeldt. Ook wordt duidelijk of de installatie aan de juiste veiligheidseisen voldoet. Mocht dit niet zo zijn, dan vindt een her-inspectie plaats nadat de bevindingen in de rapportage zijn doorgevoerd aan de installatie. Vervolgens kan een compleet rapport van de goedgekeurde installatie worden aangeboden aan de verzekering.

Bij een PI wordt vooral de conditie van de installatie beoordeeld. Hiervoor wordt wederom een rapportage opgesteld waarin de installatie wordt goedgekeurd of waarin punten worden opgenomen die hersteld dienen te worden aan de installatie.

Scope 10 keuring kosten

Gezien alle installaties verschillen van omvang, is een goede en eerlijke prijs indicatie alleen af te geven wanneer wij weten wat er gekeurd dient te worden.

Wij vragen u om het offerte formulier in te vullen of om contact op te nemen via de mail of telefoon.

SCOPE 10 INSPECTIE

INSPECTIEPLAN

DATUM PLANNEN

INSPECTIE

RAPPORT

CONTACT

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Naam